Albert Heijn herhaalt Gay Pride inhaker 'AH to gay'

Vanaf maandag 27 juli tovert Albert Heijn acht winkels in de binnenstad om tot AH to gay.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

Van 25 juli tot 2 augustus staat Amsterdam helemaal in het teken van de Amsterdam Gay Pride. Daarom tovert Albert Heijn to go vanaf maandag 27 juli acht winkels in de binnenstad om tot AH to gay. Roland Simon van AH to go: &;Wij vinden echt fantastisch dat dit grootse evenement al twintig jaar georganiseerd wordt in Amsterdam. Dit jaar staat het thema "share love, love differences" centraal. Daar dragen wij graag aan bij.&;

Vorig jaar deed Albert Heijn tijdens de Amsterdam Gay Pride .

 

Knalroze loper
In de winkels zijn het de regenboogkleuren die de boventoon voeren, aangevuld met verschillende opvallende roze accenten natuurlijk. Zo hangt de bekende regenboogvlag boven de ingang en ligt er bij de winkel in de Reguliersbreestraat bijvoorbeeld een meterslange, knalroze loper uit. Bij verschillende geselecteerde actieproducten krijgen klanten gratis een roze bloemenkrans voor tijdens de Gay Pride.

Troep opruimen
De koffie wordt vanaf 27 juli een week lang geschonken in de limited edition regenboogbeker. Van iedere verkochte kop koffie schenkt Albert Heijn to go € 1,- aan de Stichting Amsterdam Gay Pride. De stichting gebruikt deze donatie voor het opruimen en schoonmaken van de stad na afloop van alle feestdrukte.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie