Albert Heijn werkt samen met LeasePlan

Een auto leasen bij Albert Heijn? Het kan, tijdelijk althans.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

Bij Albert Heijn wordt het namelijk mogelijk om een leasecontract voor auto&;s van het Zuid-Koreaanse merk af te sluiten. Dat maakten Albert Heijn en leasemaatschappij LeasePlan donderdag wereldkundig.

Volgens een woordvoerder van LeasePlan gaat het om een actie die duurt van 27 april tot en met 3 mei, waarbij klanten van Albert Heijn dus een zogeheten private leasecontract kunnen afsluiten. Dat betekent kort gezegd dat ze vanaf 149 euro per maand een auto van het type Hyundai i10 en i20 kunnen leasen.

Daarbij zijn de kosten voor onder meer schade, onderhoud en verzekeringen voor de leasemaatschappij.

Volgens een woordvoerder van LeasePlan zit het leasen van auto&;s door particulieren in de lift. Reden in Nederland vorig jaar nog circa 15.000 auto&;s op de weg via private lease, dat aantal is de afgelopen twaalf maanden meer dan verdubbeld, aldus de zegsman. &;De actie bij Albert Heijn kan voor de definitieve doorbraak zorgen voor &;

Het is overigens niet voor het eerst dat een auto te koop is in een &;gewone&; winkel. In oktober vorig jaar en begin dit jaar wist LeasePlan al circa 2400 Fiat 500-modellen op de weg te brengen via een soortgelijke actie bij elektronicaketen MediaMarkt. Die actie duurde twee keer een week.

Bron: ANP

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie