Clinic: Het vertalen van klantbeloftes naar de praktijk

Hoe vertaal je klantbeloftes naar de praktijk voor een optimale klantbeleving? Ontdek tijdens de clinic bij Beeckestijn Business School!

Klanten hebben een customer experience, ongeacht of daar binnen een bedrijf aandacht voor bestaat. Customer experience management is het vertalen van de bedrijfsbeloftes naar de praktijk. Kom 5 juli naar de clinic 'Het vertalen van klantbeloftes naar de praktijk' bij Beeckestijn Business School en ontdek wat de vijf bouwstenen zijn voor de juiste klantbeleving.

Let op: tijdens deze clinic wordt foto- en videomateriaal geschoten ten behoeve van nieuw promotiemateriaal.

Beeckestijn Business School nodigt je graag uit voor de gratis clinic 'Het vertalen van klantbeloftes naar de praktijk' door Kathy van de Laar op vrijdag 5 juli van 09:30 tot 11:30 bij Beeckestijn Business School in Leusden.

Wat kun je verwachten?

In de clinic komt het volgende aan bod:

- Wat levert een focus aan klantbeleving op?
- Wat zijn de vijf bouwstenen voor de juiste klantbeleving?
- Hoe kan je zorgen dat je klantbeloftes waarmaken in de praktijk?
- CX Challenge: in groepjes werken aan het vertalen van klantbeloftes naar de praktijk

Over Kathy van de Laar

Kathy van de Laar is oprichter van EarlyBridge, een consulting- and trainingsbureau gericht op klantbeleving en klantgerichtheid. Zij is Certified Customer Experience Professional (CCXP) en bestuurslid van de lokale netwerk organisatie van het Customer Experience Professionals Association (CXPA). Zij heeft meer dan 20 jaar ervaring in de Verenigde Staten en Europa in customer experience en verandermanagement waar zij heeft gewerkt met bedrijven als ABN Amro Bank, AT&T, IBM, KPN en Philips.

EarlyBridge is o.a. winnaar van de Global Change Management Award van de Association of Talent Development 2018 en de CustomerFirst Partnership Award 2016 samen met KPN en de CustomerFirst Human Resource Management Award 2018 samen met ABN Amro.

Meld je gratis aan!

Kom op vrijdag 5 juli 2019 naar deze gratis clinic bij Beeckestijn Business School. De clinic wordt gehouden van 09.30 – 11.30 uur bij Beeckestijn Business School, Leusderend 30, 3832 RC te Leusden. Meld je hier gratis aan >>

Let op: tijdens deze clinic wordt foto- en videomateriaal geschoten ten behoeve van nieuw promotiemateriaal

Plaats als eerste een reactie