Doe mee aan de Grote Marketing Enquête 2020

Het grootste onderzoek naar de stand van zaken in het marketingvak is weer van start gegaan. Uw kans om uw stem te laten horen!

Enquête
123rf

Adformatie en DVJ Insights ondervragen marketeers elk jaar over de stand van zaken en actuele thema’s in het marketingvak. Hoe denken u en uw vakgenoten over kansen in marketing, positionering, branding en merkgroei? En wat zijn de effecten van actuele gebeurtenissen als de coronacrisis en de diversiteitsdiscussie rond Black Lives Matter? Met welke kansen en uitdagingen hebben marketeers op dit moment te maken?

Advertentie
advertisement

MarketingLive!

Wij nodigen u van harte uit om (ook dit jaar weer) mee te doen. De belangrijkste resultaten zijn (volstrekt anoniem), terug te vinden in de november-editie van Adformatie. Ook worden de resultaten toegelicht tijdens MarketingLive! op 17 november. [https://marketinglive.nl/] Bovendien sturen wij deelnemers aan de enquête de resultaten op verzoek toe. Door hier te klikken, wordt u doorgelinkt naar de enquête. Als u de link doorstuurt naar uw marketingcollega’s, doet u ons daar een groot plezier mee. Heel hartelijk dank daarvoor.

Gratis ticket, jaarabonnement Adformatie

Deelname kost zo'n 20 minuten, bovendien maak je kans op:

* één van de drie gratis tickets voor het Grote Marketing Congres

* één van de vijf gratis jaarabonnementen Adformatie

Plaats als eerste een reactie

Advertentie