Google Analytics 4: Start nu

Vanaf volgend jaar wordt Google Analytics 4 de nieuwe standaard i.p.v. Universal Analytics. Leer hier meer over in deze clinic.

Vanaf 1 juli 2023 moet je overgestapt zijn op Google Analytics 4. Het is niet alleen een nieuwe update of versie, maar een compleet nieuwe meetmethode hoe het verkeer van je website en online marketing inspanningen gemeten wordt. Als je gebruik wilt blijven maken van Google Analytics, dan kun je het beste nu ermee starten! In deze online clinic van Beeckestijn Business School leer je meer over Google Analytics 4.

Datum: 14 oktober
Tijd: 09:30 - 11:00 uur 
Locatie: Live-stream

Dit kun je verwachten

Tijdens deze clinic leer je wat de verschillen zijn tussen de (oude) versie van Google Analytics en Google Analytics 4. Verder raak je vertrouwd met de nieuwe interface wat zorgt voor een beter beeld van de mogelijkheden binnen GA4. Ook leer je wat de eerste stappen zijn voor het opzetten van GA4 en hoe je doelen kunt migreren. Na deze clinic heb je meer informatie over de nieuwe lay-out, rapportages en hoe je kunt overstappen en GA4 kan opzetten. 

Over de spreker

Felipe is een inspirerende, op groei gerichte trainer/coach en heeft sinds 2000 een ruime ervaring in datadriven online marketing. Zijn specialisme ligt met name bij Google Analytics, datavisualisatie (DataStudio) en conversie-optimalisatie. Sinds 2021 zelfstandig met zijn bedrijf WebExpertise en helpt hij organisaties te groeien in online marketing. Ook heeft hij de Praktijkgerichte E-Learning Google Analytics 4 ontwikkeld. Daarnaast geeft hij bij Beeckestijn colleges op het gebied van Google Analytics en datavisualisatie.

Gratis aanmelden

  • Je kunt je gratis aanmelden voor deze clinic van Beeckestijn Business School
  • De clinic wordt gehouden van 09:30 tot 11:00 uur
  • De clinic zal te volgen zijn via een live-stream

Meld je gratis aan  »

Plaats als eerste een reactie

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.