Webversie van CRM-programma marketing.manager

Softwareproducent update.com brengt een webversie van het softwarepakket marketing.manager op de markt. Met de nieuwe versie van deze software speelt update.com in op de groeiende vraag naar one-to-one marketing via het internet.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

Marketing.manager is uitgebreid met de modules update.portal en update.web, waardoor de interactie met de klant wordt vergemakkelijkt. De update.web-module zorgt ervoor dat alle informatie over bezoekers van de website meteen in een database met contactgegevens wordt opgeslagen. Op basis van de bezochte pagina’s en de opgevraagde informatie wordt vervolgens automatisch een profiel gemaakt van individuele site-bezoekers. De verzamelde informatie vormt het uitgangspunt voor een-op-een marketing, zo kunnen bezoekers die de website voor de tweede maal bezoeken welkom worden geheten met met specifiek voor hen bestemde berichten.

Met de nieuwe versie van marketing.manager speelt update .com nadrukkelijk in op de groeiende vraag naar e-business-applicaties. Volgens prognoses van het Amerikaanse onderzoeksbureau Meta-Group zal de CRM-markt een groei doormaken van 1,5 miljard dollar in 1998 naar 4,7 miljard dollar in 2001. Tegelijkertijd zal de vraag naar CRM-applicaties met webfunctionaliteit groeien. Meta-Group verwacht dart in 2000 al 35 procent van alle klantcontacten elektronisch tot stand zal komen.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie