De toekomst van marketing & sales in B2B

Ontdek de transformatie van het traditionele B2B-verkoopmodel tijdens de clinic op 26 januari.

B2B Marketing & Sales

Gratis clinic The future of marketing & sales in B2B | 26 januari

Het huidige B2B-verkoopmodel, dat al meer dan een eeuw standhoudt, kan niet langer voldoen aan de groeiende eisen van hoogopgeleide klanten en de schaarste aan personeel. Innovatie is dringend nodig: een nieuw verkoopmodel. De traditionele 'black box' van Sales, waar Accountmanagers autonoom opereren met een eigen territorium en klanten, zal plaatsmaken voor een meer transparante aanpak. Vergelijkbaar met een productieproces moet Sales worden gezien als een reeks stappen waarbij grondstoffen worden bewerkt, geperst, gestanst en behandeld om als afgewerkt product de markt te betreden. Helaas ligt de focus in Sales vaak uitsluitend op het eindproduct, zonder veel aandacht voor het proces zelf. Dit heeft geleid tot een bedroevend lage kwaliteit van zowel Marketing (het startpunt van het salesproces) als Sales in veel organisaties. 

Doorbreek de 'black box' door wetenschappelijke principes toe te passen en de rollen, taken, processen en systemen op een slimmere manier in te zetten tijdens de clinic van Beeckestijn Business School

Wat komt aan bod

In de clinic leer je de toepassing van wetenschappelijke principes op het salesproces.  

  • Waarom we het einde van de buitendienst tegemoet gaan 

  • Hoe je jouw salesproces kunt industrialiseren  

  • De rol van Inside Sales en technologie 

  • De veranderende functie van marketing.  

Vervolgens pas je als echt salesafdeling de wetenschap toe in het interactieve 'spel', bekend als 'The Dice game'. Hier ontdek je hoe ogenschijnlijk tegenintuïtieve stappen en gerichte focus kunnen leiden tot exponentiële resultaten. Leer hoe jouw bedrijf kan gedijen en bloeien door de wetenschappelijke benadering van de Theory of Constraints. 

Over de spreker

Jacob Schermers is oprichter en CEO van het consultancybureau Sales Architects. Met zijn ervaring in Logistiek en Sales is hij dé specialist in het verbinden van salesstrategie en -executie. Als directeur voor vele diverse organisaties heeft hij het verschil in de markt weten te maken, wat heeft geleid tot groei in zowel marktaandeel als winst. Hij weet complexe zaken simpel te maken en daarmee aandacht en urgentie te krijgen voor wat belangrijk is. Sales Architects heeft sinds 2018 60+ succesvolle implementaties uitgevoerd voor B2B salesorganisaties.

Gratis aanmelden

  • De clinic zal plaatsvinden op vrijdag 26 januari van 09:30 tot 11:30 uur 

  • Je kunt je gratis aanmelden voor deze clinic van Beeckestijn Business School 

  • De clinic is te volgen live op locatie op onze hoofdlocatie in Leusden (Leusderend 30) 

  • Voorafgaand aan de clinic ontvang je een mail met meer informatie 

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →