DEPT® Content Trends: the ever-growing importance of content

Nieuwe platforms, media en technologie creëren mogelijkheden waar we een paar jaar geleden alleen maar van konden dromen.

We besteden meer dan vier uur per dag aan het lezen, kijken en luisteren naar content. Nieuwe platforms, media en technologie creëren mogelijkheden waar we een paar jaar geleden alleen maar van konden dromen. Door deze ontwikkelingen moeten merken op innovatieve manieren met hun doelgroep omgaan. Van traditionele reclame naar interactieve en minder gecontroleerde interacties. Om zo specifieke niches en culturen aan te spreken.

In de downloadable gids van DEPT® worden drie belangrijke content trends van dit moment belicht. Door dieper in te gaan op de subthema's per trend en de kansen te tonen die zich voordoen, biedt DEPT® de nodige inzichten om de juiste oplossingen voor je merk te bepalen. Gebruik de veelzijdige kracht van content om business succes te versnellen. 

Sommige van deze trends zijn besproken tijdens DEPT® Talks: The Power of Content. Benieuwd naar meer informatie over dit onderwerp? Bekijk de opname hier.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →