Ontmoet, leer en inspireer op DEPT® Talks x International Women’s Day: Careers & cocktails

Laat je verrassen door gesprekken over onverwachte loopbanen, vrouwelijk leiderschap en de kunst van solliciteren naar je droombaan.

Op 8 maart vieren we iets bijzonders - Internationale Vrouwendag, een dag om de kracht, prestaties en onbegrensde mogelijkheden van vrouwen te eren. Samen met de inspirerende vrouwen van DEPT® nodigen we je uit om deel te nemen aan DEPT® Talks x International Women’s Day: Careers & cocktails in ons kantoor in Amsterdam. We staan stil bij de successen van vrouwen en nemen je mee op een boeiende reis door diverse carrièrepaden, terwijl we het vuur van jouw ambities aanwakkeren.

Laat je verrassen door gesprekken over onverwachte loopbanen, vrouwelijk leiderschap, slimme strategieën en de kunst van solliciteren naar jouw droombaan. Na afloop kun je genieten van muziek, cocktails (én mocktails), snacks en de kans om te praten met vrouwen uit uiteenlopende vakgebieden, zoals creativiteit, data, technologie, design, marketing en management. Laten we samen komen om te leren, te inspireren en betekenisvolle connecties te smeden.


Meld je aan via onze website. Zie je daar!

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →