DEPT® Talks: Veenendaal

DEPT® host hét event om je jaar een jumpstart te geven. Kom naar het kantoor in Veenendaal voor een avond vol met digitale trends van 2023.

Woon jij in of in de buurt van Veenendaal en maakt jouw hart een sprongetje wanneer je de woorden ‘marketing’ en ‘tech’ hoort? DEPT® host hét event om je jaar een jumpstart te geven. Kom naar het kantoor in Veenendaal voor een avond die tot de nok toe is gevuld met de meest fascinerende digitale trends van 2023 en gelijkgestemde martechies. Verzeker jezelf van een plek door je via de link hieronder aan te melden.

Na een kort maar krachtig welkom, beginnen we aan de rest van de avond met de trends van 2023 om erachter te komen hoe je je goed voorbereidt op de aankomende uitdagende tijd. En twee experts delen hun ervaring met het combineren van verschillende invalshoeken en benaderingen om voor Just Eat Takeaway een baanbrekende campagne te creëren. Iets interessants gehoord? Houd je niet in, deel je gedachten en vragen met de rest van het publiek en de experts.

Deze inspirerende avond is niet voorbij voordat je de kans hebt gehad om na te praten onder het genot van een drankje en hapje.

In het kort, wat gaan we doen?

- een warm welkom bij DEPT® Veenendaal om 17:30 (deuren open om 17:00)

- trendvoorspellingen voor 2023

- marketing en technologie combineren tot innovatief werk voor Just Eat Takeaway

- socializen, drankjes en hapjes


Meld je nu aan en kom op woensdag 25 januari van 17:30 tot 20:30 naar DEPT® Veenendaal. Meer info volgt wanneer je je hebt geregistreerd. Zie je dan!

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →