Drie keer business succes voor JWT Amsterdam

Saturn, ING Retail en Frico: JWT Amsterdam bouwt de business uit. Op bestaande klanten en op een nieuwe klant.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

JWT Amsterdam bouwt de relatie met Media Markt-Saturn Nederland (onderdeel van Metro Group) verder uit. Vanaf 2012 werkte het bureau voor elektronicaketen Media Markt. Aankomend najaar maakt het ook een merkcampagne voor het andere label van de elektronicagigant: . Tot nu was Pool Worldwide het lead agency van Saturn in Nederland (zie werk van Pool Worldwide voor Saturn.) Aan de business win ging geen pitch vooraf.

ING Retail
JWT Amsterdam voor ING. Dat partnership wordt verder uitgebouwd omdat het bureau uitgekozen is om de in-store communicatie voor ING Retail te doen. JWT heeft de opdracht gekregen om de merkvisie consistent door te voeren in ‘bankwinkels’. Aan de business win ging een pitch vooraf, waaraan ook verschillende designbureaus meededen.

Frico
FrieslandCampina was al klant bij andere bureaus in het JWT-netwerk. Vanaf mei dit jaar werkt ook JWT Amsterdam voor het zuivelconcern en wel voor het kaasmerk voor de regio Middle East en North Africa (MENA). De klant werd volgens JWT binnengehaald na een zware competitie in drie rondes. JWT Amsterdam gaat het account vanuit hier leiden, ondersteund door JWT Beirut. De eerste merkcampagnes die het bureau gaat maken worden uitgerold in Egypte en Algerije. In augustus volgt Saoedi-Arabië.

ECD Bas Korsten zegt dat de ambitie van JWT Amsterdam is om meer en meer internationale business vanuit Amsterdam te behandelen.

 

 

Advertentie
advertisement

Plaats als eerste een reactie

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie