Maak kennis met Google Analytics 4

Google Analytics 4: het nieuwe platform van Google. Tijdens deze clinic krijg je een introductie & insights omtrent dit nieuwe platform.

Google Analytics 4 (GA4) is de nieuwe standaard van het Analytics platform van Google. Het is voor veel organisaties nu al van belang om vooruit te kijken. Er moet worden nagedacht of er volledig wordt overgegaan op GA4 of dat er voor een andere aanpak wordt gekozen. In deze online clinic van Beeckestijn Business School geeft Jurgen ten Brummeler je een introductie op Google Analytics 4 in hoofdlijnen. 

Datum: 12 mei
Tijd: 09:30 - 11:00 uur 
Locatie: Live-stream 

Onderwerpen die aan bod komen

  • Overstappen naar Google Analytics 4
  • Wat zijn de verschillen tussen GA & GA4?
  • Hoe zet je GA4 op?
  • Hoe werkt GA4?

Tijdens het laatste halfuur is is er uitgebreid ruimte voor jouw vragen tijdens de Q&A. 

Over de spreker

Jurgen is al 20 jaar werkzaam op het snijvlak van digital, marketing en business. In 2013 heeft hij Consigo Online Marketing opgericht en werkt o.a. samen met Amnesty, NSPOH, Livit, Xcellent, Used Products. Daar helpen zij starters, scale-ups en MKB bedrijven op alle fronten van online marketing, zoals campagnes (SEA/SEO/Social/Email), Google Analytics, marketing automation, conversie optimalisatie en content marketing. Daarnaast geef bij colleges bij Beeckestijn op het gebied van Google Analytics & cookieless oplossingen. 

Gratis aanmelden

Deze clinic is al geweest. Het is niet meer mogelijk om je aan te melden.
Bekijk onze agenda voor meer clinics >>

 

Plaats als eerste een reactie