Onmisbare digitale en data skills voor elke professional

Ontdek welke kennis en skills essentieel zijn voor jou als professional tijdens de skills sessie op 18 september.

Het is inmiddels bekend dat de klantreis digitaliseert! Deze verandering heeft grote gevolgen voor de benodigde kennis en vaardigheden. Moet je kunnen programmeren? Nee, niet per se, maar in deze sessie met Bart Meerdink ontdek je welke vaardigheden van belang zijn.

De vakgebieden digital, data, CX, communicatie en marketing zijn enorm boeiend en voortdurend in ontwikkeling. De veranderingen vinden plaats in een ongekend tempo. Dit heeft als gevolg dat de benodigde kennis, vaardigheden en attitude om waardevol te zijn voor werkgevers ook in snel tempo veranderen. Hoewel er vele mogelijkheden zijn, verschuift ook de vraag naar specifieke vaardigheden. Leer hier alles over tijdens de skills sessie van Beeckestijn Business School!

Over de spreker

Bart Meerdink is managing partner en kerndocent bij Beeckestijn. Hij heeft een brede achtergrond in digital en heeft veel bedrijven geholpen bij het vormgeven en uitvoeren van hun digital strategie. Hij wordt het meest vrolijk van innovatie, social media, growth hacking en digitale toepassingen die echte waarde opleveren. De rode draad in zijn werk is hoe je digital zo menselijk en relevant mogelijk maakt.

Gratis aanmelden

  • De skills sessie van Beeckestijn Business School duurt van 16:00 tot 17:00 uur
  • In het eerste deel neemt Bart je mee in de digital & data skills
  • In het tweede deel is er tijdens de Q&A ruimte voor jouw persoonlijke vragen
  • De sessie is online te volgen via een live-stream. Voorafgaand ontvang je een e-mail met inloggegevens

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →