Vergroot je groei met een tech-gedreven bedrijfsvoering

Tijdens Dept Tech Day spreken we met toonaangevende bedrijven over het neerzetten van een developer-first cultuur en organisatie.

Tech Day: Groeien met een tech-first cultuur

Bedrijven zitten midden in hun transformatie naar een digital-first bedrijfsvoering. Om aan veranderende klantverwachtingen te voldoen wordt de rol van technologie, IT en ontwikkelteams steeds crucialer. Tijdens Dept Tech Day gaan we met toonaangevende bedrijven in gesprek over wat er nodig is om een developer-first cultuur en organisatie neer te zetten. 

Organisaties sluiten vaak niet aan bij de behoeften van de steeds belangrijker wordende digitale teams. Het is daarom essentieel om een cultuur en organisatie te creëren waarin developers, engineers en andere digitale experts zich thuisvoelen en de ruimte krijgen om hun werk goed te kunnen doen. Dept Tech Day is hét event voor digital en IT-leiders die de volgende stap willen zetten in het maken van de verbinding met de business en de snel groeiende rol van hun mensen daarin.

 

Vier key takeaways:

– Hoe word je een tech-gedreven organisatie?
– Hoe creëer je een developer-first cultuur?
– Het aantrekken en behouden van het juiste tech talent.
– De impact, uitdagingen en kansen in de ontwikkeling naar een tech-gedreven organisatie.

Inhoud talks

Spotify: Het creëren van een developer-first cultuur
Tijdens dit interview gaan we in gesprek met Spotify over wat er nodig is voor een developer-first organisatie. Wat doen ze om het beste tech talent aan te trekken en hoe creëren ze een cultuur waarin teams voldoende autonomie hebben terwijl ze werken aan één geïntegreerd platform?

Panel – KPN, Ahold Delhaize, DAS, en Univé: Hoe transformeer je je organisatie naar een tech bedrijf? 
Niet elke IT-afdeling heeft de luxe om vanaf nul te beginnen of is gewend om als aanjager van bedrijfsgroei te fungeren. Tijdens dit panel zullen IT-leiders van bekende bedrijven bespreken welke kansen en uitdagingen zij tegenkomen binnen hun veranderende rol tijdens de transformatie van hun bedrijf naar een meer tech-gedreven bedrijf.

Picnic: Hoe bouw je een tech first bedrijf?
Picnic is één van de snelst groeiende techbedrijven in Nederland. Tijdens deze keynote legt Picnic uit wat er nodig is om een tech bedrijf te bouwen en te laten groeien met de snelheid van het licht. Wat is de impact op de IT afdeling en hoe vind je het juiste talent en zorg je ervoor dat zij zich thuis voelen?

Speakers panel

- Marcin Floryan: Technology Operations Lead at Spotify

- Daniel Gebler: Founder & CTO at Picnic

- Peter de Koeyer: Vice President Technology at Ahold Delhaize

- Frank Dijkstra: CTO/Director IT at Univé

- Erik Hietkamp: CIO/Directeur IT at DAS

- Bart Manuel: Co-founder at Dept

- Sandor Voordes: Head of engineering at Dept

Meld je hier aan voor Dept Tech Day. 

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →