Hoe zet je voice & chat succesvol in?

Slimme spraakassistenten en livechat spelen straks een grote rol in het dagelijks leven. Maar waar begin je?

Voice Marketing & Chat in 1 Day

In de snel veranderende wereld van vandaag zijn eenvoudige spraakassistenten en chatbots niet goed genoeg meer. Toch moeten veel organisaties hun eerste stappen op dit gebied nog zetten.

Tijdens Voice Marketing & Chat in 1 Day  op donderdag 4 april ontdek je hoe andere organisaties voice en chat toepassen. Hoor alles over de nieuwste ontwikkelingen en onmisbare trends. Deze eerste editie belooft een inspirerende dag te worden. Deze dag vind plaats bij Beeckestijn Business School op locatie in Leusden.

Voor wie is dit event geschikt?

Voice Marketing & Chat in 1 Day is voor iedereen die meer wil weten over de mogelijkheden van het toepassen van voice en chat binnen e-commerce, marketing, design en tech.

Dynamisch

Deze inspirerende dag vindt plaats in een actieve setting met doorlopende sessies, workshops en stand-up sessies tijdens de lunch.

In the end

Na deze dag ben je weer up-to date met de nieuwste ontwikkelingen, heb je inzicht in de ‘best practises’ van andere organisaties en kan je de gewenste strategie ontwikkelen en implementeren.

Een greep uit het programma:

- The impact of voice on 'engaging experiences'
Sam Warnaars (aFrogleap, a Merkle company)

- Conversational marketing is de toekomst! 
Remko Rouffaer (Hooked.ai)

- Hoe bereik je de klant via voice?
Tim van der Wiel (GoSpooky en Speaky)

Bekijk het volledige programma » 

Meld je aan met korting!

Als kennispartner mag Beeckestijn je een korting aanbieden van €50 op de toegangsprijs. Meld je aan met code BBSVOICE50. Klik hier om je aan te melden »

Plaats als eerste een reactie

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.