Kies je voor een korte of lange commercial?

Iedereen die een commercial maakt, komt voor deze vraag te staan: maak ik een korte commercial? Of zet ik meer seconden én meer budget in ?

Dit is een vraag die Ster vaak krijgt – en terecht; want ook al gaat het voor je spotlengte om een ‘klein’ verschil van 10 seconden, de gevolgen voor je communicatiedoelen en je budget zijn groot. Wanneer is de extra tijd die investering waard? Wanneer is een lange spot de juiste keuze? En wanneer doet een merk er juist beter aan om een kortere commercial in te zetten?

Ster heeft onderzoek gedaan om deze vragen te beantwoorden. Door korte en lange versies van commercials met elkaar te vergelijken, konden we de voor- en nadelen van korte én lange spots op een rij zetten. Deze resultaten hebben we overzichtelijk in kaart gebracht in onze samenvatting.

Is jouw interesse gewekt?

Ben jij benieuwd wat de keuze voor spotlengte kan betekenen voor jouw (tv-)campagne? Download dan hier de samenvatting van het onderzoek.

Plaats als eerste een reactie

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.