Screenforce Day 2019 – Rock in the branding. Dinsdag 8 oktober theater Amsterdam

Ster, RTL en Talpa Networks onthullen de belangrijkste onderdelen uit hun strategie. Keynotes zijnn Sky’s Jamie West en Wiemer Snijders.

Rock in the Branding is het thema van Screenforce Day 2019. Tijdens Screenforce Day op dinsdag 8 oktober in Theater Amsterdam word je bijgepraat door nationale en internationale sprekers over de waarde die TV genereert voor kijker én voor merken. Nu en in de toekomst. De opzet van Screenforce Day 2019 is anders dan in voorgaande jaren.

Keynotes

Zoals je van ons mag verwachten bieden we ook dit jaar weer goede keynotes:

  • Wiemer Snijders is schrijver, spreker en partner bij The Commercial Works. Hij is de initiatiefnemer en editor van Eat Your Greens. Als partner bij The Commercial Works helpt hij zijn klanten bij het begrijpen en toepassen van op feiten en bewijs gebaseerde kennis, zodat zij de effectiviteit van hun marketinginspanningen kunnen vergroten.
  • Jamie West neemt je mee in een interessante case: de rol die Sky heeft in het nieuwe TV eco-systeem. Hij deelt zijn ervaring met cross-screen proposities, het gebruik van STB-data en addressable TV. Sky is daarnaast de eerste Europese broadcaster die C-Flight implementeert om online video-publiek te vergelijken met TV-publiek.

Ster, Talpa Network en RTL

Dit jaar vullen we Screenforce Day op een andere manier in. Naast de keynote sprekers wordt je door Ster, Talpa Network en RTL geïnformeerd over de thema’s die de komende jaren een rol zullen spelen in de ontwikkeling van de TV-industrie. De eerste twee sprekers kunnen we nu al bekend maken. Dat zijn Peter de Mönnink, CEO van Talpa Network en Matthias Scholten, Managing Director van FC Group (RTL).

Aanmelden

De uitnodigingen zijn inmiddels verstuurd. Heb jij deze niet ontvangen maar wil je wel aanwezig zijn bij Screenforce Day 2019? Stuur dan een email naar info@screenforce.nl

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →