Astrid Prummel in management FHV BBDO

De hoofdredacteur van Adformatie verlaat Adfo Groep na tien jaar.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

In de nieuw gecreëerde functie van Casting & Innovation Director wordt Astrid Prummel per 1 januari mede verantwoordelijk voor een nieuwe manier van samenwerken met en voor opdrachtgevers en voor groei van het klantenpakket van FHV BBDO. Zij gaat merken, ideeën en mensen verbinden om op het snijvlak van verschillende disciplines succes tot stand te brengen voor opdrachtgevers.

Adfo Groep

Prummel begon eind jaren tachtig als redacteur bij Adformatie. Na een uitstap van zes jaar in andere functies keerde zij in 2006 terug als adjunct-hoofdredacteur.

Na de overname van de toenmalige Adformatie Groep (nu Adfo Groep) in mei 2012 door Sijthoff Media Groep, werd Prummel in oktober van datzelfde jaar benoemd tot hoofdredacteur van Adformatie.

Onder haar leiding werd de redactionele formule van Adformatie vernieuwd om de titel klaar te maken voor de omschakeling, in juni 2013, van een controlled circulation model naar een betaald-abonnementensysteem.

Prummel: ‘FHV BBDO biedt mij een prachtige kans om mijn vleugels uit te slaan en mijn creativiteit, kennis, netwerk en liefde voor het marketingcommunicatievak op een nieuwe manier in te zetten.’

Mark Termeer, directeur Adfo Groep: ‘Astrid is in de afgelopen 3,5 jaar een uitstekende hoofdredacteur geweest voor het Adformatie platform. In deze periode heeft zij met haar team onze marktleiderspositie verder versterkt door Adformatie een kwalitatieve impuls te geven met nieuwe onderwerpen en invalshoeken en goed gewaardeerde achtergrondverhalen. Daarnaast heeft zij Adformatie.nl uitgebouwd tot het grootste online platform voor de media, marketing en creatie professional. Zij heeft Adformatie succesvol getransformeerd van een gratis naar een betaald platform en hiermee levert Adformatie een zeer belangrijke bijdrage aan het succes van Adfo Groep. Wij gaan Astrid straks enorm missen en wensen haar heel veel succes met haar nieuwe uitdaging bij FHV BBDO! In de tussentijd gaan wij snel op zoek naar een waardige opvolger.&;

FHV BBDO

De benoeming van Prummel past bij de die FHV heeft ingezet onder leiding van de vorige maand tot ceo benoemde Ernst-Jan Smids.

FHV BBDO heeft de krachten gebundeld met het mede door Smids opgerichte Jump!. Beide bureaus nemen deze maand – met behoud van hun eigen identiteit en management - hun intrek op de tweede verdieping in het Omnicom-verzamelgebouw aan de Generaal Vetterstraat in Amsterdam.

Het management van FHV BBDO bestaat uit Elwira Stuur, Head of Account en csd, Arnd Gulmans, Head of Strategy, Smids en Prummel.

Smids: ‘Samen gaan we FHV transformeren tot een bureau dat snel, bedreven en innovatief meebeweegt in een wereld waarin alles steeds sneller gaat en continu verandert. Astrid heeft een sterke visie op de toekomst van dit vak, veel vakinhoudelijke kennis, een groot netwerk en zij is een vernieuwer.’

Fotografie:

Advertentie
advertisement

Plaats als eerste een reactie

Advertentie