Clinic: Wendbare strategie op één A4 – Aan de slag met het wendbaarheidscanvas

Organisaties moeten wendbaarder worden om te kunnen overleven. Maar hoe doe je dat? Kom gratis naar de clinic bij Beeckestijn!

Clinic bij Beeckestijn

Zo word je een wendbare organisatie

De wereld om ons heen verandert voortdurend en de impact van die veranderingen is steeds groter. Organisaties moeten wendbaarder worden om te kunnen overleven. Tot zover niets nieuws. Deze boodschap horen we al decennialang en de agile-hype waart al enkele jaren rond. Maar hoe pak je het aan? Hoe word je een wendbare organisatie tot in de haarvaten?

Als we het over ‘wendbaarheid' hebben, gaat het vaak over agile werken, zelfsturing of ‘scrummen’ in projecten. Dit zijn echter maar een paar stukjes van de puzzel. Wil je écht wendbaar worden, dan komt er veel meer bij kijken. Je moet dan ook kijken naar aspecten als het kompas van de organisatie, verbindend leiderschap, externe gerichtheid, rolling strategy, permanente innovatie, modulair businessmodel, flexibele werkorganisatie, digitale transformatie en een merk-klantrelatie die soepel meebeweegt met veranderingen in de koers van het bedrijf.

Kom naar de gratis clinic bij Beeckestijn!

Beeckestijn Business School nodigt graag uit voor de clinic ‘Wendbare strategie op één A4 – Aan de slag met het wendbaarheidscanvas' door Sjors van Leeuwen op vrijdag 15 maart 2019 van 13:00 – 15:00 uur bij Beeckestijn Business School in Leusden

Wat kun je verwachten?

In deze clinic presenteert Sjors van Leeuwen het Wendbaarheidscanvas. Het bevat de 11 bouwstenen van een wendbare organisatie met 43 ‘wendbaarheidsknoppen’ om aan te draaien. Met het canvas krijg je snel inzicht in welke factoren van belang zijn en hoe je als organisatie met een wendbare strategie het verschil kan maken. Ook kun je aan de hand van het canvas in kaart brengen hoe wendbaar jouw organisatie is en op welke gebieden je de wendbaarheid verder kunt vergroten. Je gaat zelf aan de slag met het Wendbaarheidscanvas.

Voor wie is de clinic bedoeld?

De clinic is bestemd voor managers, beleidsadviseur en marketing- en communicatieprofessionals die graag willen weten hoe ze hun organisatie en afdeling nog wendbaarder kunnen maken.

Over de spreker

Sjors van Leeuwen (Indora Managementadvies) is zelfstandig adviseur op het gebied van klantgericht ondernemen (CRM), strategie en marketing. Hij is auteur van succesvolle boeken als Wendbare strategie op één A4, CRM in de praktijk, Klant in de driver’s seat, Zorgmarketing in de praktijk en Hoe agile is jouw strategie?


Aanmelden
Kom op vrijdag 15 maart 2019 naar deze gratis clinic bij Beeckestijn Business School. De clinic wordt gehouden van 13:00 uur tot 15:00 uur bij Beeckestijn Business School, Leusderend 30, 3832 RC te Leusden. Meld je gratis aan!

Plaats als eerste een reactie

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.