Gratis clinic: Influencer marketing is here to stay!

Beeckestijn Business School nodigt je graag uit voor de clinic ‘Influencer Marketing is here tot stay!' op 1 maart 2019 van 09:30 – 11:30 u

De outfits van Anna Nooshin, de bewuste levensstijl van Nina Pierson, de baby avonturen van Monica Geuze en de typetjes van Kaj Gorgels... Deze succesvolle Hollandse creators hebben een plek in ons hart veroverd en veranderen razendsnel de manier waarop we content tot ons nemen. 

Niet langer is het ‘volgen’ van influencers alleen weggelegd voor tieners. De content wordt kwalitatief sterker, de influencers professioneler, de doelgroepen breder en de impact groter. Veel groter! Het is dan ook niet gek dat influencer marketing na vijf jaar aanlooptijd inmiddels een permanente plek verdient heeft in marketing strategieën. Influencer marketing is here to stay!

Voor wie is deze clinic interessant?
Deze masterclass is speciaal voor Beeckestijn ontwikkeld om de onervaren én reeds gespecialiseerde influencer marketeer te boeien.  

Wat je leert?
Het eerste uur krijg je een introductie in de wereld van influencers en influencer marketing. Aan de hand van cases komen de volgende thema’s voorbij:

- Budget 
- Planning 
- Rapportage 
- Voorwaarden  
- Selectie criteria 
- Benchmarks & KPI's 
- Agencies, netwerken & platforms

In het tweede uur delen we praktische tips en een stappenplan om zelf aan de slag te gaan met samenwerkingen. Je loopt de deur uit met een kant en klaar concept voor een eigen influencer campagne. 

Over Dorit Roest
Dorit Roest (1989) is eigenaar van tech startup The Influencers Movement (TIM), die zich inzet om creators te helpen om van hun passie hun werk te maken. Het platform staat vooral bekend als marktplaats waar ruim 4.000 influencers via pitches kunnen reageren op commerciële samenwerkingen met bedrijven als Coca-Cola, Albert Heijn & Marktplaats. Op een gepassioneerde wijze zet Dorit zich naast haar bedrijf de afgelopen vijf jaar in om de wereld van influencers REAL te houden; Relevant, Engaging, Authentic & Likable. Ze is een veelgevraagde spreker op dit onderwerp, maar houdt zich daarnaast ook bezig met tech, startups, marketing en (vrouwelijk) leiderschap. 

Aanmelden
Kom op vrijdag 1 maart 2019 naar deze gratis clinic bij Beeckestijn Business School. De clinic wordt gehouden van 09:30 uur tot 11:30 uur bij Beeckestijn Business School, Leusderend 30, 3832 RC te Leusden. Meld je gratis aan!

Plaats als eerste een reactie

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.