Hoe L'Oréal haar positie versterkt in de haarindustrie?

L'Oréal Groupe en Scooperz hebben de handen ineengeslagen om een innovatief educatief programma genaamd Hair University ‘24 te lanceren.

Dit programma is speciaal ontworpen voor influencers, om hen uitgebreide kennis te bieden over haar, haar problemen en de oplossingen die L'Oréal Groupe biedt met behulp van experts in de haarindustrie. De eerste sessie van Hair University vond plaats op vrijdag 26 januari bij het hoofdkantoor van L'Oréal Groupe in Amsterdam en was een groot succes. Naast de 45 prominente influencers waren ook top hairstylisten en bekende gasten, zoals Leco van Zadelhoff, aanwezig tijdens deze inspirerende bijeenkomst. De deelnemers waren zeer enthousiast en betrokken, en waardevolle inzichten werden gedeeld tijdens de sessie.

Hoe val je op?

In een tijdperk van overvloedige gesponsorde content is het essentieel voor merken om op te vallen en de aandacht van consumenten te trekken. Influencers spelen een belangrijke rol bij het beïnvloeden van het gedrag en de voorkeuren van consumenten. Ze hebben het vermogen om een groot aantal mensen te bereiken en zijn vaak een vertrouwde bron van informatie voor hun volgers. L'Oréal Groupe begrijpt het belang van influencers en heeft besloten hen te ondersteunen en te versterken met het Hair University ‘24-programma.

Team van experts

Het programma is een verbindende schakel tussen influencers, experts uit het vak en L’Oréal’s merken Kérastase, Redken, Matrix en L'Oréal Professionnel. Door middel van theoretische kennis en praktische begeleiding worden de deelnemers in 4 sessies voorzien van de tools en kennis die ze nodig hebben om hun community te informeren en te inspireren.

Een uniek aspect van Hair University is de mogelijkheid voor de deelnemers om direct contact te hebben met L'Oréal Professional Brands en hun team van experts. Dit biedt hen de gelegenheid om waardevolle inzichten te verkrijgen over het merk, het productportfolio en de beste aanpak bij haarproblemen. Door deze interactie kunnen deelnemers hun kennis verdiepen en nog meer waardevolle content creëren die perfect aansluit bij de behoeften en interesses van hun volgers.

Inspireren van een community

Naast theoretische kennis en direct contact met het merk biedt Hair University ook praktische begeleiding bij het creëren van boeiende content en het volgen van opkomende trends op platforms zoals TikTok. Hierdoor kunnen influencers trendy video's en foto's maken die aansluiten bij hun community en opvallen tussen de massa. Door deel te nemen aan de sessies van Hair University kunnen influencers zichzelf blijven ontwikkelen en hun contentstrategie versterken.

Hair University '24 is een revolutionair educatief programma dat influencers en experts in de haarindustrie helpt om hun community te informeren en inspireren. Dit programma is opgezet door Scooperz, het bureau dat influencer samenwerkingen organiseert voor de merken van L'Oréal. Zij waren verantwoordelijk voor het selecteren en uitnodigen van de influencers en de invulling van het programma.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →