Natuurbehoud in actie: de nieuwe koers van Diergaarde Blijdorp

Scooperz ondersteunt de brede verspreiding van de missie "Together we bring nature back to life"

Diergaarde Blijdorp en Scooperz zijn blij om een mooie samenwerking aan te gaan. De bekende Rotterdamse diergaarde introduceerde onlangs haar Masterplan 2050 en de nieuwe missie "Together we bring nature back to life". Scooperz gaat een rol spelen bij het online verwezenlijken van deze nieuwe koers.

Diergaarde Blijdorp heeft haar focus verlegd naar het herstel van de natuur en het behoud van biodiversiteit. De dierentuin heeft als doel om tegen 2050 maar liefst tien bedreigde dier- en plantensoorten te beschermen en bij te dragen aan natuurherstel. Deze ambitieuze plannen zijn gedetailleerd vastgelegd in het Masterplan op de website van Diergaarde Blijdorp. Als onderdeel van deze nieuwe koers zal Scooperz zich bezighouden met het community management voor een van de best bezochte attracties van het land. Dit omvat onder andere het beantwoorden van vragen van bezoekers en belanghebbenden én het verspreiden van de belangrijke boodschap van soortbehoud en natuurherstel naar een zo breed mogelijk publiek.

Diergaarde Blijdorp zal niet alleen een icoon blijven onder de Europese dierentuinen, maar zal ook een cruciale rol spelen in het herstel van de natuur en het behoud van biodiversiteit. Scooperz is blij een bijdrage te kunnen leveren aan een duurzame toekomst waarin mens en natuur harmonieus samenleven.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →