Internal branding voor een gedreven werkomgeving

Tijdens onze clinic onthullen we de kunst van internal branding en hoe je een werkklimaat kunt vormgeven met waarden als leidraad.

Elke onderneming koestert ze: waarden. Maar lang niet alle bedrijven benutten ze volledig. Staan jouw waarden slechts op papier, verstopt ergens in een la? Je bent niet alleen. Terwijl werken vanuit waarden medewerkers inspiratie biedt en jouw organisatie onderscheidend maakt. Deze clinic van Beeckestijn Business School onthult hoe internal branding jouw organisatie kan versterken. Leer vanuit een 'medewerker first' aanpak collega’s te motiveren voor de organisatiedoelen. Krijg inzicht in de factoren die invloed hebben op de organisatiecultuur. De clinic combineert praktijkvoorbeelden met theoretische kennis en recent onderzoek. Schrijf je kosteloos in en ontvang praktische tools om als communicatie- en/of HR-professional -samen met de directie- een waarde gedreven werkomgeving te creëren waarin medewerkers niet alleen aan, maar zelfs overtreffen wat klanten verwachten.

Dit kun je verwachten

Tijdens de clinic ontdek je de kunst van internal branding en leer je hoe je een werkomgeving kunt scheppen waarin jouw medewerkers de waarden als leidraad nemen, wat resulteert in een krachtige reputatie.

  • Verkrijg inzicht in de succesfactoren van internal branding
  • Onthul de impact van waarden
  • Leer hoe je van abstracte waarden naar tastbaar gedrag gaat.
  • Ontdek de invloed van de organisatiecultuur
  • Duik in waarde gedreven leiderschap
  • Laat je inspireren door interessante praktijkvoorbeelden.

Over de spreekster

Alisa Post is oprichter en eigenaar van Buro Dirigo. Dit Haarlemse bureau bestaat binnenkort 20 jaar en combineert inzichten uit marketingcommunicatie- en organisatiemanagement in internal branding trajecten. Alisa adviseert en begeleidt organisaties rond het ontwikkelen van ‘kracht van binnenuit’. Ze heeft veel ervaring met het ontwikkelen en implementeren van strategieën voor interne communicatie en alignment.

Gratis aanmelden

  • De clinic van Beeckestijn Business School vindt plaats op vrijdag 1 maart en duurt van 09:30 tot 11:00 uur
  • De clinic is online te volgen. Voorafgaand ontvang je een e-mail met inloggegevens

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →