Diesel HQ: Amsterdamse Houthavens

'Het ruige, industriële en innovatieve karakter van de Amsterdamse Houthavens sluit aan bij het kenmerkende Diesel DNA.'

  • Media
  • 2 April 2013
  • Roderick Mirande
Helaas hebben we geen rechten meer op deze afbeelding
Adformatie

Diesel Benelux heeft als locatie voor haar nieuwe hoofdkantoor de keuze laten vallen op de Amsterdamse Houthavens.

Dedato ontwerpers en architecten heeft met het Diesel DNA als inspiratie heeft een ontwerp gemaakt voor een pand op de Danzigerkade dat binnen 9 maanden gerealiseerd wordt. Dat is althans de ambitie: van schetsontwerp tot een volledige oplevering op 6 januari 2014.

Diesel zegt dat het ruige, industriële en innovatieve karakter van de Amsterdamse Houthavens aansluit bij het kenmerkende Diesel DNA.

Verder meldt Diesel dat Dedato met haar robuuste bouwstijl, waarbij duurzaam materiaalgebruik voorop staat, de Danzigerkade 55 een unieke uitstraling heeft gegeven met een knipoog naar de historie van het gebied.

'Sales en Marketing vormen de basis van Diesel'
Joanna Onland, Managing Director Diesel Benelux: 'We willen zijn waar de actie is en in de Benelux vindt die actie plaats in de modesteden Amsterdam en Antwerpen. Er valt ook veel winst te behalen in de synergie en samenwerking van de verschillende afdelingen binnen Diesel Benelux, die nu verdeeld zijn over het marketingkantoor in Amsterdam en het hoofdkantoor in Eindhoven. Sales en Marketing vormen de basis van Diesel en de samenvoeging van de kantoren doet uiteindelijk ook de dynamiek en het bedrijfsresultaat goed.'

Klik om te vergroten:

Advertentie