Digi Panters en FabriQ Media Group werken samen in livecommerce

Livecommerce is een combinatie van live videostreaming, interactie en e-commerce.

Digi Panters en FabriQ Media Group gaan samenwerken in livecommerce voor retailers en merken. Livecommerce is een combinatie van live videostreaming, interactie en e-commerce. In een livestream demonstreren influencers verschillende producten, waarbij de kijkers interactief vragen kunnen stellen en er vanuit de stream direct gekocht kan worden.

Amazon en Instagram testen hun eigen oplossingen en TikTok wil livecommerce - dat groot is in China - eveneens gaan toepassen. Digi Panters is een content marketing & digitale media agency en FabriQ Media Group is gespecialiseerd in het live broadcasten van evenementen in sport en entertainment. Samen hebben ze de afgelopen maanden gewerkt aan een whitelabel livecommerce oplossing, waarbij retailers, merken en uitgevers rechtstreeks op hun eigen platform kunnen streamen en daarmee de transacties, logistiek en de data in eigen beheer te kunnen houden.

Advertentie
advertisement

Suzanne Pronk van Digi Panters: 'Het idee van een whitelabel livecommerce oplossing hadden we al enige tijd. Er miste alleen een juiste partij om samen mee de MVP te ontwikkelen. De kennis op het gebied van influencer marketing en digitale media van de Digi Panters en de ervaring met grote livestream events en techniek van FabriQ passen goed bij elkaar.'

Plaats als eerste een reactie

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie