Isabel Boerdam (Green Food Lab): 'Voor nieuw personeel moet je keihard werken'

In de podcast Just Getting Started vertelt Boerdam onder meer over haar besluit om een stap opzij te doen uit 'haar' bureau Green Food Lab.

De nieuwe aflevering van podcast Just Getting Started is met Isabel Boerdam

In de tweede aflevering van Just Getting Started, de podcast van VIA en Adformatie, is Isabel Boerdam, oprichter van Green Food Lab, te gast.

In het gesprek vertelt Boerdam over het succes van de Week zonder Vlees, tijd steken in nieuw personeel en haar keuze om een stap terug te doen uit Green Food Lab. 'Ik ga eerst eens flink de batterij opladen. Er kriebelt natuurlijk van alles, maar ik ga mezelf dwingen daar even niets mee te doen. Het lijkt me ook een mooie proof of the pudding: kan het bedrijf verder zonder mij? Ik ga daar natuurlijk wel vanuit.'

Just Getting Started

Met de nieuwe maandelijkse podcastserie Just Getting Started brengen VIA en Adformatie de nieuwe generatie bureaudirecteuren over het voetlicht. De presentatie is in handen van Danijel Dercksen (Qontent Matters) en Lars Reimink (Lijm Amsterdam). Adformatie-redacteur Lucas Boon verzorgt de rubriek 'Prangende vragen'. Iedere maand wordt een jonge bureaubaas ondervraagd over de start en groei van het bureau aan de hand van vier thema's: personeel, poen, pitches en proces.

Beluister de aflevering met Isabel Boerdam hieronder

Advertentie
advertisement
Advertentie