Karwei start met videoplatform

In de video's zijn interactieve klusadviezen verwerkt.

Karwei start in samenwerking met Blue Billywig een .  met de productie van een reeks interactieve klusvideo’s. Elke klusser, van beginner tot gevorderde, kan de klus klaren met behulp van dit nieuwe videoplatform.

Klusadvies op elk niveau
De uitdaging bij klusvideo’s ligt in het produceren van een video die passend is voor zowel de beginnende als de gevorderde klusser.

Door de toepassing van interactie in de video’s geeft Karwei klussers zelf de regie in handen. Zo kan de kijker op eigen tempo door de video navigeren middels een interactief stappenplan. Ook kan door middel van verschillende buttons extra informatie worden opgevraagd wanneer verdieping gewenst is.

Positieve feedback
Om te achterhalen of de video goed beoordeeld wordt, kan de kijker in de video’s feedback geven. Uit de eerste resultaten blijkt 98% van de ondervraagden een klusvideo nuttig te vinden, aldus Karwei.

Een nieuwe reeks video’s staat op de productieplanning.

Meer weten over deze case? Op 9 juni 2016 vindt de derde editie van het  plaats. Organisatie: Adfo Groep en Blue Billywig.
Tijdens de sessie ‘’Weg met de monoloog!’’ vertellen Frederiek Deiman en (foto) meer over deze case en de behaalde resultaten. Bekijk alle content naar aanleiding van dit event in ons .
Advertentie
advertisement

Plaats als eerste een reactie

Advertentie