Social media marketing in het jaar 2024

Ontdek de revolutionaire veranderingen die social media marketing in 2024 hebben getransformeerd tijdens de clinic op 1 maart!

In de wereld van marketing en communicatie blijft social media een onmisbare troef. Het biedt een directe verbinding met een groot publiek, geeft een menselijk gezicht aan merken en organisaties, en opent de deur naar sociale handel.

Maar de spelregels veranderen snel. Algoritmes, strenge wetgeving en nieuwe spelers zoals TikTok en Instagram Threads beïnvloeden hoe we sociale media inzetten voor marketing. Het is een race om sneller, concreter, en persoonlijker te zijn, met de juiste inhoud op het juiste platform. En als je het goed doet, belonen zoekmachines je met een hogere rangschikking dankzij sociale SEO. Tijdens deze clinic van Beeckestijn Business School leer je hier alles over!

Het jaar 2024 zal doorgaan met deze veranderingen

  • Sociale media zijn nu meer dan ooit S.O.C.I.A.L.! Voor de nieuwe generatie gebruikers is authenticiteit essentieel.
  • De rol van social commerce en influencers zal evolueren binnen de klantreis, gericht op denken, interactie met het publiek, betrokkenheid en omzetgeneratie.
  • Artificial intelligence (AI) speelt een groeiende rol in social media marketing, niet alleen voor het creëren van content en gerichte advertenties, maar ook voor het meten van campagnegroei.
  • Nieuwe vormen van sociale media, zoals YouTube Shorts en snelle podcasts, brengen ook veranderingen teweeg.
  • Blijf flexibel in deze snel veranderende wereld van sociale media en pas je aan nieuwe trends en ontwikkelingen aan.

Mis Patrick's interactieve clinic niet, waar hij drie gesigneerde Handboeken Social Media Marketing weggeeft!

Over de spreker

Patrick Petersen is ruim 30 jaar internetondernemer, spreker en consultant. Naast zijn docentschap voor Beeckestijn Business School is hij bestseller auteur van onder andere het standaardwerk ‘Handboek Social Media Marketing’.

Gratis aanmelden

  • De clinic van Beeckestijn Business School vindt plaats op vrijdag 1 maart en duurt van 14:00 tot 15:30 uur
  • De clinic is online te volgen. Voorafgaand ontvang je een e-mail met inloggegevens

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →