Viral van de week: Stereotype memes

Social media bureau Dorst & Lesser kiest de viral van de week. Impactvolle, scroll-stopping content, die de doelgroep in het hart raakt.

De verveling in quarantaine is bij sommige mensen doorgeslagen in een nieuwe manier van creativiteit en een trend op het gebied van memes is geboren. Als je Instagram hebt geopend afgelopen week, of zelfs Twitter, dan kun je de nieuwe stereotype meme accounts niet gemist hebben. De trend is simpel: post elke keer hetzelfde plaatje met steeds een herkenbare quote die over een stereotype persoon gaat. Het begon bij Garnalo, een ‘upcoming artist’ maar ondertussen is er voor elk type mens een eigen account beschikbaar en groeien de accounts als kool. Losse viral accounts met allemaal een eigen doelgroep. Bij welke pas jij? Ben jij het type voor een ontbijtje bij de HEMA a.k.a. Ria Rookworst, ben jij een Amsterdamse meid met een Schoudertassie of het type voor een Goudenketting? Generalisatie ten top, maar heel vermakelijke content. 
 

Advertentie
advertisement
Ria Rookworst

Dorst & Lesser, gespecialiseerd in de creatie van social media strategieën en content, kiest wekelijks de viral van de week.

Plaats als eerste een reactie

Advertentie