De Grote Marketing Enquête 2021, invullen kan nog tot maandag!

Het veldwerk van hét marketingonderzoek loopt bijna op zijn einde. Je bent van harte uitgenodigd om deel te nemen! (12 minuten.)

Mogen we 20 minuten van je tijd vragen?
Shutterstock

Ben jij onderdeel van de Nederlandse marketing-community? Doe NU mee aan de Grote Marketing Enquête 2021!!!

 

Adformatie en DVJ Insights ondervragen marketeers elk jaar over de stand van zaken en actuele thema’s in het marketingvak. Hoe denken jij en je vakgenoten over kansen in marketing, positionering, branding en merkgroei? Thema’s die dit jaar extra worden belicht, zijn inhaakmarketing, arbeidsmarkt en data driven decision making.

Advertentie
advertisement

Marketinglive!

Om een kwalitatief en kwantitatief goede afspiegeling van het marketingvak te waarborgen, heeft Adformatie jou nodig! Je bent dan ook van harte uitgenodigd om mee te doen. De belangrijkste resultaten zijn (100 procent anoniem), terug te vinden in de november-editie van Adformatie. Ook worden de resultaten toegelicht tijdens Marketinglive! op 16 november. Adformatie stuurt deelnemers aan de enquête de resultaten op verzoek toe. Door hier te klikken, word je doorgelinkt naar de enquête.

Het is helemaal fantastisch als je de link ook nog eens doorstuurt naar je marketingcollega’s. Heel hartelijk dank daarvoor.

Gratis jaarabonnement Adformatie

Deelname kost ongeveer 20 minuten, bovendien maak je kans op één van de vijf gratis jaarabonnementen op Adformatie.

Link doorsturen?

Link doorsturen naar een collega? Dit is 'm:

https://dvj.decipherinc.com/survey/selfserve/2144/2107114?so=Adfowebsite#?

 

Plaats als eerste een reactie

Advertentie