Winter is Here: Johnnie Walker presenteert Game of Thrones-whisky

‘White Walker’ moet in de smaak vallen bij de liefhebbers van HBO’s hitserie.

De limited edition scotch whisky is geïnspireerd op een van de meest raadselachtige en gevreesde personages in de hit serie van HBO: de White Walkers. Onder leiding van de Nachtkoning met ijzig blauwe ogen trekt dit leger van ondoden op vanuit uit het bevroren noorden

Met White Walker brengen Johnny Walker en HBO naar eigen zeggen een limited-edition whisky op de markt die de ijzige wereld van deze gevreesde White Walkers oproept en die het best direct uit de vriezer wordt geschonken. Het design van de fles brengt je in de sfeer van de Frozen North met veel ijzig wit en blauw. De iconische Johnnie Walker Striding Man is een harnas gehesen - naar verluidt om de krachten van de Night King te weerstaan.

"Winter is Here" is de boodschap. Leuk detail: het etiket is gedrukt met temperatuurgevoelige inkt. GOT-fans krijgen zo een onverwacht design te zien als de fles is bevroren.

Advertentie

Plaats als eerste een reactie

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie