MediaMarkt opent eerste winkel voor e-bikes

De winkel in Antwerpen verkoopt naast e-bikes allerlei andere elektrisch aangedreven vervoersmiddelen.

'Urban Mobility Store'

Op zaterdag 11 mei opent MediaMarkt zijn allereerste zogeheten Urban Mobility Store in Europa, gevestigd in Antwerpen. Deze nieuwe winkel is speciaal ontworpen voor lichte elektrische vervoersmiddelen. MediMarkt zegt er een breed scala aan elektrische bikes, steps, scooters en wheels te bieden, inclusief service- en onderhoudsdiensten en ‘laadoplossingen’.

De keuze voor Antwerpen is volgens de keten niet toevallig. De reeds bestaande MediaMarkt-winkel in de stad nam zes jaar geleden het initiatief om e-steps aan het assortiment toe te voegen, wat resulteerde in groeiende verkoopcijfers. Nu, met de groeiende vraag naar e-mobility producten, zet de elektronicaspecialist een nieuwe stap met dit gespecialiseerde winkelconcept.

Hoogwaardige producten

MediaMarkt wil met de Urban Mobility Store niet alleen hoogwaardige producten bieden, maar ook een volledige service-ervaring, inclusief onderhoud en reparatie door opgeleid personeel. Het assortiment omvat e-bikes, fatbikes, e-scooters en e-steps van merken zoals Mate, Knaap, Ducati, Segway, Xiaomi, Niu en Pure Electrics. Daarnaast zijn er accessoires verkrijgbaar, variërend van helmen en tassen tot 'laadoplossingen' en zonnepanelen. De reguliere MediaMarkt-winkel in Antwerpen blijft bestaan, met een groter aanbod aan Apple-producten terwijl het assortiment e-steps is verplaatst naar de Urban Mobility Store en verder is uitgebreid.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie