PersPagina werkt samen met PRDaily

Nieuwe stap op Amerikaanse markt voor Nederlands bedrijf.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

Het Nederlandse PersPagina is een samenwerking aangegaan met PRDaily en Ragan Communications van Mark Ragan, een van de pioniers op het gebied van brand journalism.

Na een testperiode van zes maanden zijn er intussen al een aantal Amerikaanse klanten die gebruikmaken van het platform van PersPagina.

De cultuurverschillen met Europa, en met name Nederland, in zakelijke processen zijn aanzienlijk, aldus Bart Verhulst van PersPagina, dat internationaal de naam PressPage gebruikt. Verhulst: &;Na een testperiode van zes maanden hebben we veel geleerd over hoe wij onze dienst het beste in de VS kunnen vermarkten.&;

De eerste nieuwe werknemers hebben het PersPagina-kantoor in Chicago betrokken.

PersPagina is leverancier van technologie voor het opzetten van social media newsrooms, virtuele perscentra en media hubs. Het maakt het voor bedrijven mogelijk gebruik te maken van content om boodschappen op een nieuwe manier te presenteren en te verspreiden op sociale netwerken.

PersPagina levert de online newsrooms voor onder meer  Samsung, UNICEF,  ANWB, Coolblue,  en Booking.com, 

Advertentie

Plaats als eerste een reactie

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie