Strawberry Earth lanceert duurzame academie voor creatieve industrie

Er komt een academie die duurzame ondernemers koppelt aan experts uit de chemie en technologie.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

Het doel van de Strawberry Earth Academy is om te werken aan een toekomst waarin de manier van ontwerpen, produceren en consumeren in evenwicht is met onze leefomgeving. &;In de huidige tijd van massaproductie is er te weinig tijd voor bezinning en innovatie. Door deel te nemen aan de academie, staan duurzame ondernemers sterker en vormen een krachtige stem richting de industrie en overheid met als doel blijvende verandering&;, aldus Mette te Velde, oprichter van Strawberry Earth. 

 is een duurzaamheidsplatform dat probeert mensen te inspireren om een positieve impact te hebben op hun omgeving, zowel thuis als in hun werk. Op de nieuwe Strawberry Earth Academy worden mode- en designprofessionals die duurzaamheid als één van hun pijlers hebben, gemotiveerd om de handen ineen te slaan. Tijdens de  gaf actrice en ambassadeur Thekla Reuten het startschot voor de nieuwe academie. 

De Strawberry Earth Academy vloeit voort uit het door Strawberry Earth eerder georganiseerde Green Film Making Project. Het doel van dit project was om de Nederlandse filmindustrie van binnenuit te verduurzamen. 

FOTO - Yuki Kho

Advertentie
advertisement

Plaats als eerste een reactie

Advertentie