Adfo Live Editors Pick: Patrick de Laive en Hugo van der Spek

Op 15 en 16 september vindt de allereerste editie van Adfo Live plaats. Dit zijn de sprekers die redacteuren van Adfogroep in ieder geval bezoeken.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

Patrick de Laive

Een techwebsite met 7,2 miljoen bezoekers en meer dan 9,5 miljoen page views per maand. Kinkt als een Amerikaans tafereel, maar niets is minder waar. is opgezet door de Amsterdamse Boris Veldhuijzen van Zanten en Patrick de Laive.

The Next Web begon als een conferentie en een blog leek als snel een logische vervolgstap. Inmiddels staat The Next Web (als enige Nederlandse bedrijf) in de top 10 van grootste webpublicaties wereldwijd.

Patrick de Laive komt Adfo Live dinsdagmorgen openen. Hij zal in zijn keynote vertellen hoe je als publicatie groot blijft en de stijgende lijn in de business houdt.

Keynote:
Onderwerpen: Innovatie, Media, Strategie, Technology & Software
Dinsdag 15 september
09.45 – 10.25
Mainstage

 

Hugo van der Spek

daagt de traditionele economie uit en stuurt richting een deeleconomie. Met Peerby kunnen mensen onderling spullen lenen aan buurtgenoten. Een briljant idee, al zeg ik het zelf. In dit is alvast te lezen waar de marketeer van Peerby zich zoal mee bezig houdt. De vertelde afgelopen week dat Peerby het inmiddels tijd vindt om iets te gaan verdienen, hoe gaat het dat realiseren?

Seminar:
Onderwerpen: Digital marketing, Marketing, Social business
Woensdag 16 september
10.25 – 10.55
Theater 2

 

 

Deze sprekers zijn uitgelicht door Annick van Dijk, redacteur bij Adfo Groep.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie