Centraal Beheer innoveert met pechhulp-app

De Roadguard-app is te gebruiken zonder lidmaatschap.

Centraal Beheer en Eurocross Assistance introduceren RoadGuard, een app waarmee me pechhulp kunt inschakelen. Zonder abonnement of lidmaatschap, je betaalt alleen voor de hulp die je nodig hebt.

De dienst is er ook voor niet-klanten van Centraal Beheer.  De gratis app maakt gebruik van de über-methode: Bij pech laat je via de app weten wat je probleem is. Je ziet vooraf wat de kosten zijn. Hulp bij een lekke band bijvoorbeeld kost ongeveer 100 euro. De app laat zien welke monteur onderweg is en op je scherm kun je volgen of hij al in de buurt is. Indien nodig, kunnen klant en monteur contact met elkaar opnemen. Betalen gaat via de app direct na het verlenen van de service met iDEAL, PayPal, creditcard of Payperemail.  

Robin Clements, directeur bij Centraal Beheer: ‘Technologische ontwikkelingen en veranderende behoeftes bij consumenten zorgen voor nieuwe mogelijkheden. Met die bril kijken wij naar pechhulp. Het kan makkelijker en persoonlijker. We zijn from scratch begonnen vanuit de vraag: hoe zou pechhulp er idealiter uitzien als er nog geen pechhulp zou zijn?

Android en iPhone
De RoadGuard-app is in samenwerking met internetbureau Freshheads ontwikkeld voor zowel Android als iPhone. De app maakt gebruik van het pechhulpnetwerk van alarmcentrale Eurocross Assistance.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie