Coolblue’s Pieter Zwart wint LOEY Award 2012

Astrid Prummel, redactie | 5 september 2012, 19:06

Ceo Pieter Zwart van webwinkel Coolblue is vanavond onderscheiden met de LOEY Award als Leading Online Entrepreneur of the Year.

Christiaan Henny van eFaqt is de winnaar van de LOEY Starters Award.

De Award is een prijs voor de beste ondernemers in de Nederlandse online industrie.
De jury, bestaande uit Reinout Oerlemans, Bernhard van Oranje, Michiel Mol, Daniel Ropers en Peter Driessen, selecteerde de winnaars op basis van innovatie, passie, resultaten, voorbeeldfunctie en inzet voor de online branche.

Over Zwart oordeelde de jury: ‘Pieter Zwart heeft hoge ambities voor zijn bedrijf Coolblue en is zelfbewust en weet hoe hij zijn sterke punten optimaal in kan zetten. Klantenservice is voor Pieter geen containerbegrip maar daadwerkelijk een succesfactor. Daarnaast benut Pieter de kracht van internet: intensief gebruik van data voor het continu verbeteren van zijn bedrijf. Ofwel meten is verbeteren.’

Genomineerd voor de LOEY Award waren: Marco Aarnink van Drukwerkdeal.nl, Lex Beins van CheapTickets.nl, Maarten Beucker Andreae van TTY, Ralph Cohen van IceMobile en Pieter Zwart van Coolblue. Voor de LOEY Starters Award waren Christiaan Henny van eFaqt, Christian van Someren van Truus.nl en Kim van den Wijngaard van Olery de kansrijke ondernemers.

De LOEY Awards zijn een gezamenlijk initiatief van Hubert Deitmers, mede-eigenaar van venture capital maatschappij Van den Ende & Deitmers, Heleen van Oord, oprichter van DQ&A Media Group en partner bij Peak Capital en Gert-Jan Munneke, oprichter en CEO vanTraffic4U.

Over de auteur

Astrid Prummel
Hoofdredacteur Adformatie (foto: Reinier@RVDA) Lees meer over Astrid Prummel

Reacties op dit artikel (0)

Comment author avatar

Gerelateerde items Pieter Zwart Coolblue Winnaar Loey Award 2012