Digitas Amsterdam en Episerver openen een 'centrum van excellentie'

De twee partijen gaan samenwerken op het gebied van digitale marketing, data en commerce.

Marketingbedrijf Digitas (onderdeel van Publicis Groupe) en softwaremaker Episerver gaan strategisch samenwerken. De twee bundelen hun krachten om gezamenlijke oplossingen te bieden op het gebied van digitale marketing, data en commercie.

Door samen te werken hopen de bedrijven hun 'multinationale merk-, marketing- en e-commerce-doelen' sneller te bereiken.

Episerver Center of Excellence
Bij de samenwerking hoort ook een nieuwe locatie: het "Episerver Center of Excellence" (CoE). Vanaf de locatie in Amsterdam willen Digitas en Episerver samen de Europese markt bedienen.

Karen Chastain, directeur Strategische Allianties en Global Partners van Episerver: 'Ons bedrijf is 's werelds snelst groeiende leverancier van digitale marketing- en commerce-platformen. We zijn verheugd om samen te werken met Digitas Amsterdam en kijken ernaar uit om samen te werken om onze klanten te helpen hun digitale transformatie doelen te bereiken.'

Tom Bals, managing director Digitas Amsterdam: 'Digitas heeft als doel om mensen en merken te verbinden: digitaal, fysiek en opkomende technologieën. Het Episerver-platform is hier belangrijk bij.'

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie