Hazazah maakt minispeelfilm voor Hummelinck Stuurman

Het nieuwe toneelaanbod van Hummelinck Stuurman Theaterbureau is gepresenteerd in de vorm van een korte speelfilm, geregisseerd door Tomas Kaan en geproduceerd door Hazazah.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

In de film speurt Derek de Lint als detective verschillende locaties af, waar acteurs met elkaar geconfronteerd worden en flarden tekst uit de voorstellingen hoorbaar zijn. Deze leiden tot een reconstructie, waaruit het aanbod voor 2012/2013 tevoorschijn komt: de toneelstukken De kleine zielen, Liefde levenslang, Cloaca en Oude Meesters. De online première vond plaats op YouTube.

Het doel van de mini-speelfilm is in één keer de potentiële bezoeker een beeld te geven van het aanbod en mensen op een idee te brengen. In plaats van de aankondigingen achter elkaar te plakken, is gekozen voor een dramatische lijn, om de kijker mee te nemen in de presentatie. Van de voorstellingen zijn ook losse aankondigingsfilmpjes gemaakt, in lijn met de mini-speelfilm, maar met een eigen sfeer die aansluit bij het karakter van de voorstelling.

Hummelinck Stuurman werkte voor het derde achtereenvolgende jaar met Tomas Kaan (Hazazah) als regisseur en creatief brein voor het maken van de aankondigingen. Producent Arjen Stuurman. ‘Alleen een mooie voorstelling maken is niet genoeg. Bezoekers maken steeds intensiever gebruik van aankondigingsfilmpjes bij het doornemen van het toneelaanbod. Daarom investeren wij veel in kwalitatief goede filmpjes. Wij willen hiermee dezelfde hoge kwaliteit uitstralen als met onze voorstellingen.’

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie