Nieuw wijnblad By the Grape Magazine

Een nieuw wijnblad met de naam By the Grape Magazine verschijnt vanaf volgende week.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

By the Grape Magazine is een blad 'dat overloopt van de liefde voor wijn', maar tegelijkertijd een laagdrempelige leidraad moet zijn voor wie meer wil weten over wijn. Als een van de eerste magazines in Nederland zal By the Grape Magazine ook voor de iPad beschikbaar komen.

In By the Grape Magazine is elk nummer iemand anders de baas. In de eerste editie is dat columnist en wijnkenner Nicolaas Klei, bekend van onder andere de Supermarktwijngids. Verder legt By the Grape 250 wijnwebwinkels langs de meetlat en is er de wijnwebwinkel top 5.

Dat By the Grape Magazine er is gekomen, mag eigenlijk al tegendraads worden genoemd, zegt initiatiefnemer Derrick Neleman. 'Terwijl de kranten kleiner worden en online steeds belangrijker wordt, legde By the Grape eigenlijk de omgekeerde route af. is namelijk begonnen als webportal over wijn. Maar waar internet zich leent voor kort en hevig en direct to the point, biedt het magazine ruimte om meer de diepte in te gaan. Uit de reacties op onze website merkten we dat daar behoefte aan is. Daar waar andere wijnbladen zich richten op wijnkenners, spreken wij levensgenieters aan en bieden we interessante interviews en laagdrempelige informatie over wijnen.'

De eerste editie van By the Grape Magazine is 84 pagina’s dik, verschijnt op 20 april in een oplage van ongeveer 50.000 exemplaren. Het nieuwe wijnmagazine is te krijgen op 5000 verkooppunten.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie