Startup LayerGloss hengelt half miljoen binnen

Floor Bakhuys Roozeboom, redactie | 24 april 2013, 12:51

LayerGloss, vorig jaar volgens Wired UK één van de hottest startups, heeft een half miljoen dollar binnengehaald aan investeringsgeld.

De twee bedrijven die in LayerGloss zullen investeren zijn CE Tech Invest en Javest Investment Fund. CE Tech Invest is een investeringsbedrijf van twee Nederlandse angel investeerders: Chang Ng en Erwin van der Veen. Edo Jansen is co-founder van Javest Investment Fund.

Met de investering van deze geldschieters wordt het mogelijk gemaakt om het platform ook internationaal op de markt te brengen.

is een jonge Nederlandse onderneming achter diverse mobiele apps en de , een platform waarmee snel en zonder technische kennis apps kunnen worden gebouwd.

De oprichters, Phuong Do en Martin van Spanje, financierden het bedrijf de eerste twee jaar met hun eigen spaargeld. Na het winnen van het acceleratorprogramma , dienden zich meerdere investeerders aan, waaronder CE Tech Invest en Javest Investment Fund.

LayerGloss bestaat inmiddels uit acht FTE. Onlangs werd de LayerGloss App Creator gelanceeerd in public bèta.

CEO Phuong Do over de app: 'De kracht van het product is dat onze klanten geen enkele technische kennis nodig hebben, software hoeven te kopen of cursussen moeten volgen. LayerGloss maakt het proces van het bouwen van een app eenvoudiger, sneller en goedkoper.’

Lees alles over mobiel op

Over de auteur

Floor Bakhuys Roozeboom

Reacties op dit artikel (0)

Comment author avatar

Gerelateerde items Layergloss