Mensen & Carrière

Wim Destoop nieuwe topman PepsiCo Benelux

, redactie | 14 januari 2014, 17:26

Wim Destoop (48) wordt de nieuwe topman van PepsiCo Benelux. Hij volgt Richard den Hollander op, die overstapt naar Smartwares en algemeen directeur van het merk Tristar wordt.

Destoop trad net zoals zijn voorganger Richard den Hollander in 1999 in dienst van PepsiCo. Hij was onder meer General Manager BeLux en de laatste 18 maanden als vice-president Transformation verantwoordelijk voor het Power-project in West-Europa, dat als doel had alle bedrijfsprocessen in negen markten te integreren in één softwaresysteem.

Groei en prijzen

Den Hollander heeft een leidende rol gespeeld in de verdere ontwikkeling van PepsiCo in de West-Europese markt. Onder zijn leiding is PepsiCo Nederland sterk gegroeid en zijn er vele successen geboekt, laat het concern in een persbericht weten. Onder Den Hollander won Pepsico de prestigieuze Industributietrofee, een Effie Award, SAN Awards, en werd het als Great Place to Work en Top Employer uitgeroepen.

Den Hollander heeft daarnaast een belangrijke bijdrage geleverd aan het uitrollen van PepsiCo’s duurzaamheidsvisie Performance with Purpose in de West-Europese markt.

 

 

Over de auteur

Journalist voor CommunicatieOnline, MarketingOnline, Adformatie.nl en de bijbehorende magazines. Lees meer over

Reacties op dit artikel (1)

Comment author avatar

Gerelateerde items Wim Destoop Pepsico

Meer in channel Mensen & Carrière

Blijf op de hoogte

Van onze partners

Whitepapers

Adfo Events

Populaire blogs