door Dentsu Aegis Network, partner | 15 mei 2017, 9:15 in Merk & Strategie
PPC Sea digitalmarketing

iProspect Nederland wint Bing Agency of the Year Award

Dentsu Aegis Network, partner | 15 mei 2017, 9:15

iProspect Nederland (onderdeel van Dentsu Aegis Network) heeft de Bing Agency of the Year Award voor Europa gewonnen tijdens de eerste Bing Partner Awards in Seattle. Met deze prijs wordt de effectieve, innovatieve en resultaat gedreven samenwerking van iProspect met Bing Ads in Europa geprezen.

Head of PPC, Wouter Moen, mocht de award in ontvangst nemen. iProspect Nederland werd erkend met de award vanwege het vele werk en de resultaten die voor klanten zijn behaald met onder andere het gebruik van iActivate. iActivate is een in-house ontwikkelde tool die zorgt voor de automatisering van SEA campagnes. Door inzet van deze technologie nemen managementuren binnen de zoekcampagne significant af, waardoor meer tijd vrijkomt voor strategische verbeterslagen die het resultaat ten goede komen.

Als Elite Partner binnen het Bing Partner Programma maakt deel uit van een selecte groep toppartners die optreden als vertrouwde partner voor het Bing Network. Dit stelt iProspect Nederland in staat om de expertise en de dienstverlening aan klanten te vergroten via exclusieve toegang tot training, marketing en technologische ontwikkeling.

"We zijn verheugd om iProspect Nederland te erkennen met de Bing Agency of the Year Award voor Europa als onderdeel van de Bing Partner Awards", zegt Mascha Driessen, Sr. Director Strategic Search Western Europe bij Bing. "De Bing Partner Awards stelt Microsoft in staat om hoogwaardig werk te laten zien vanuit ons wereldwijde Bing Partner Programma en de resultaten die ze leveren aan onze klanten."

iProspect is onderdeel van (DAN). DAN is een van de grootste internationale netwerken van media-, marketing- en communicatiebureaus. We helpen klanten relaties op te bouwen met de doelgroep door efficiënte inzet van data, media, creatie en technologie. Gezamenlijk werken we aan de beste geïntegreerde merk-, media- en digitale communicatieoplossingen. Dit doen we voor lokale én internationale klanten. 
Met een gespecialiseerd aanbod dat alle aspecten van het digitale spectrum beslaat, is Dentsu Aegis Network de nummer 1 in digital in Nederland.

Reacties op dit artikel (0)

Comment author avatar

Dit is een bijdrage van

Dentsu Aegis Network

Partner

Meer van deze partner
Whitepapers van deze partner
Nu op Twitter