door Dentsu Aegis Network, partner | 1 november 2017, 16:44 in Merk & Strategie
Fanta Coca-Cola Halloween

Isobar lanceert Fanta’s spookachtige Halloween Headquarters

Dentsu Aegis Network, partner | 1 november 2017, 16:44

Fanta lanceert in samenwerking met Isobar de grootste Halloween campagne in Nederland ooit. Vanuit de Fanta Halloween Headquarters werken heksen en andere griezelige karakters samen om Nederlandse jongeren te inspireren Halloween te vieren, en ze tijdens Halloween de stuipen op het lijf te jagen natuurlijk. Met deze campagne wil het frisdrankmerk Nederlanders enthousiasmeren Halloween te omarmen.

Fanta helpt je met de beste pranks

De campagne is uitgerold via , , en en bestaat uit exclusieve Halloween cans, online video, social tutorials, Snapchat lenzen, social activaties, pranks en een ‘Scarify your video’ service waarin fans via Facebook messenger een enge video kunnen maken om hun vrienden mee te pranken. Tevens wordt er samengewerkt met influencers Mascha (), Denise () en om de campagne onder de aandacht te brengen bij jongeren in de leeftijdsgroep 13+.

De campagne loopt tot en met 11 november 2017 en is een kick-off van de Fanta Halloween Headquarters die de komende jaren zal terugkeren tijdens Halloween.

 

Samenwerking
Isobar Nederland, onderdeel van Dentsu Aegis Network, ontwikkelde de Halloween campagne voor Fanta tijdens een pitch van Coca-Cola Nederland. Na de pitch besloot Coca-Cola de samenwerking voort te zetten met Isobar.

Sabina van Wijk, digital manager bij Coca-Cola Nederland:
“Na een jarenlange samenwerking hebben we weer voor Isobar NL gekozen als full service digital agency voor alle merken van Coca-Cola Nederland. De expertise en energie van Isobar tijdens de pitch heeft ons overtuigd en is tevens merkbaar in deze campagne”

Credits
Klant: Fanta (Coca-Cola Nederland)

Digital Creative agency: Isobar
Mediabureau: UM

 

Reacties op dit artikel (0)

Comment author avatar

Dit is een bijdrage van

Dentsu Aegis Network

Partner

Meer van deze partner
Whitepapers van deze partner
Nu op Twitter