Het PR Bureau versterkt 'food' door samenwerking met culinair journalist Marcus Polman

Bureau vergroot zo netwerk en biedt nieuwe diensten aan zoals inspiratiesessies, events en trendtours in binnen- en buitenland.

Marcus Polman
Screenshot video Het PR Bureau

Het PR Bureau gaat een creatief-strategische samenwerking aan met culinair journalist en foodexpert Marcus Polman. Klanten krijgen daarmee toegang tot de kennis van Polman en zijn foodnetwerk. Daarnaast introduceren Polman en Het PR Bureau een aantal nieuwe diensten op het gebied van eten, drinken en gastvrijheid, zoals inspiratiesessies, events en trendtours in binnen- en buitenland.

Toon van Loock, managing director van Het PR Bureau, ziet dat de aandacht van media en consumenten voor eten en drinken explosief toeneemt. ‘Opdrachtgevers staan onder druk om transparant te zijn over thema’s als snel en gezond, duurzaamheid, de herkomst van producten en gezondheidsclaims. Daarmee groeit ook de behoefte van merken aan strategisch pr-advies en relevante content.’

Advertentie

Op zoek naar foodcommunicado's

Het marktaandeel van foodklanten binnen het portfolio groeit, zegt Van Loock: 'Daarnaast zien we dat de ontwikkelingen in deze branche elkaar snel opvolgen. Om klanten in deze trendgevoelige en snel veranderende wereld te helpen met het verspreiden en groot maken van verhalen, hebben we de behoefte aan expertise van iemand die de wereld van binnenuit kent.’

Het past in de strategie van Het PR Bureau om pr-adviseurs, creatieven en strategen samen te laten werken met experts in het veld. Het is, naast de samenwerking met Polman, nog op zoek naar 'sterke foodcommunicado's want onze ambitie op dit gebied is groot’, aldus Van Loock.

Klanten onderbrengen

Polman had zelf onder meer een pr-bureau, maar heeft de werkzaamheden daarvoor de afgelopen jaren afgebouwd omdat hij het steeds drukker kreeg met zijn taken als ondernemer, presentator en editor in chief van een online foodmagazine. Eventuele nieuwe klantvragen brengt hij vanaf nu onder bij Het PR Bureau.

Marcus Polman: ‘Door mijn journalistieke en online knowhow en netwerk in te brengen bij Het PR Bureau verwachten we de relevantie, kwaliteit en effectiviteit van campagnes en branded content producties naar een hoger plan te kunnen tillen. Daar zijn merken, maar ook consumenten bij gebaat.’

Plaats als eerste een reactie

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie