Coolblue heeft kattenkwaad-heimwee en organiseert de Nationale Belletjetrekdag

Aanstaande maandag alle ruimte voor 'weer een traditie die met uitsterven bedreigd wordt'.

Belletjetrekken

Natuurlijk hangt de geur van lichte hypocrisie rond de nostalgische actie van Coolblue aanstaande maandag. Het treurt om de teloorgang van het belletje trekken, maar zet de Rings, Eufy’s en Google Nests maar al te graag in de etalage. Allemaal aanbiedingen ook nog.

Gelukkig is de actie te leuk om je er druk om te maken, want de elektronicaketen organiseert aanstaande maandag de Nationale Belletjetrekdag.

Pietertje Bel

Pieter Zwart, de oprichter van Coolblue, heeft er zichtbaar veel zin in en grote kans dat hij als Pietertje zijn buren het bloed onder nagels vandaan heeft 'gebelletjetrokken'.

In een video over de actie noemt hij belletje trekken stiekem het leukste dat er is. ‘Maar door al die videodeurbellen is de lol daar wel een beetje van af.’

Plak en trek

Vandaar dat Coolblue het kattenkwaad weer even de ruimte geeft. Dat doet het door speciale stickers uit te brengen die iedereen over zijn videodeurbel plakt, te verkrijgen bij Coolblue-winkels en -bezorgers of op Belletjetrekdag.nl.

Het bedrijf zegt zo belletjetrekken voor één dag weer écht spannend te maken, hoewel een geoefend belletjetrekker een camera wellicht eerder als uitdaging ziet dan als traditie-‘killer’.

O ja. Maandag is het wel 1 april natuurlijk, maar Coolblue kennende zal dat puur toeval zijn.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie