ING: Win prijzen op stationsgebieden met ING’s mobile game: ‘Tik ‘m aan’

ING promoot contactloos betalen met een mobiele game op centraal stations.

  • PR
  • 13 May 2014
  • Anette Schouls
Helaas hebben we geen rechten meer op deze afbeelding
Adformatie

Sinds gister zijn er door ING Bank op de stationsgebieden van onder andere Rotterdam, Arnhem, Leiden, Amsterdam, Utrecht, Den Haag en Eindhoven mooie prijzen verstopt. 

#039;m aan Screenshots" class="media-element file-wysiwyg" title="ING &;Tik &;m aan&; Game" typeof="Image" src="//default/sites/default/files/styles/inline-photo/public/IMG_5534.JPG?itok=6lkcxP4g" width="640" height="3200" />

Snelle spelers van het mobiele &;Tik &;m aan&; spel winnen een Samsung Galaxy S5, 250 Euro cash, H&M gift card of 4 heerlijke tompouches van de HEMA. Er zijn dagelijks 150 prijzen te contactloos te winnen met een totale waarde van 20.000 Euro.

Contactloos betalen:

Sinds een paar maanden kunnen ING-klanten met de ING betaalpas contactloos betalen. Dit kan bijvoorbeeld al bij de HEMA of bij de H&M, waar naast de pinmachine het contactloos betalen apparaat staat. Alle pinpassen met het herkenbare ‘WiFi-achtige’ incoontje zijn geschikt voor contactloos betalen. Contactloos betalen is snel en mogelijk tot en met bedragen van maximaal 25 euro.

Contactloos winnen – Tik ‘m aan game

In de game wordt contactloos betalen vervangen door ‘contactloos winnen’, dit geeft spelers een incentive om aan het spel mee te doen. Net zo als bij contactloos betalen draait alles om snelheid, afstand en onzichtbaarheid.  Op de kaart kun je zien waar de prijzen verstopt liggen. Zodra je in de buurt bent van een prijs en deze met de app oppakt, begint er een timer af te tellen. Je moet dus snel met je opgepikte prijs naar de ING stand zonder jouw prijs te verliezen, want binnen 30 meter kunnen andere spelers jouw prijs contactloos van je overnemen. Als je met prijs en binnen de tijd bij de stand van ING bent, zie je direct wat je gewonnen hebt. Heb je extra tijd nodig? Tik dan het onzichtbaarheidsicoon aan en win 10 minuten onzichtbaarheid om veilig bij de stand van ING te komen.

Scorebord:

De app geeft een duidelijk en uitgebreid overzicht van de locatie van andere spelers, de prijzen die verstopt liggen en de al opgepakte of gewonnen prijzen. In Rotterdam zijn gister al een aantal mooie prijzen gewonnen. Zojuist kon ik precies volgen hoe ene Wim in Arnhem een prijs opgepikte en nog 4,3 km moest tot de finish. Het is hem gelukt, niemand heeft zijn prijs afgepakt! Gefeliciteerd Wim!

Delen:

De app kan worden gekoppeld aan je facebook account. Dit maakt inloggen, meespelen en het delen van je overwinning makkelijk.

Meedoen?

, bekijk de speeldata en zorg voor een goede internetverbinding. Je moet je kunnen identificeren met jouw ING betaalpas, je mag je niet sneller dan 30 km per uur verplaatsen én je kan maar één keer een prijs winnen. Niet ING klanten ontvangen bij winst een troostprijs.

Andere voorbeelden van gamification:

Mobile gamification wordt steeds vaker gebruikt ter promotie van nieuwe producten of diensten. Andere voorbeelden van gamification? Interessant zijn KLM met ‘Aviation Empire’, Volkswagen met &;Tem de Tank&;, ANWB met ‘Pechweg’ en Hi (KPN) met ‘Ronnie Flex’.

Advertentie