Albert Heijn voor vierde keer op rij nummer 1 in Merken Top 40

Samsung stijgt met superstip naar plek 3.

Albert Heijn houdt ook deze week haar nummer 1 positie vast, zij scoren nu al vier weken op rij het beste.

ING zet de goede prestaties van vorige week voort en neemt deze week de tweede plek beslag, dit wordt veroorzaakt door goede scores op alle drie de factoren (waardering, bestedingen en social).

De top drie wordt deze week afgesloten door Samsung, die met superstip de top 3 binnen komt.

Ook Bol.com en KPN doen goede zaken deze week. Bol.com komt (na een week buiten de top 10) met superstip binnen op plaats 4. KPN sluit de top 10 af, zij laten deze week hogere scores op zowel bestedingen als social zien.

Net buiten de top 10 zijn er tevens een aantal merken die goede prestaties neer hebben gezet deze week; Coca Cola stijgt met superstip van plaats 25 naar plaats 12 en Volkswagen stijgt van plaats 21 naar plaats 14.

Nivea

De hoogste nieuwe binnenkomer deze week is Nivea, na een week afwezig te zijn geweest in de lijst, komen zij binnen op plaats 22.

Deze week staan er ook weer twee merken voor het eerst in de lijst; Thuisbezorgd.nl en Bavaria, zij komen binnen op respectievelijk plaats 34 en 38.

Na een aantal weken afwezig te zijn geweest staan ook Specsavers en Peugeot weer in de lijst deze week.

Merken die deze week minder goed presteren zijn o.a. Ikea, Tele2, Telfort en Karwei. De grootste daler deze week is Mercedes-Benz, zij dalen van plaats 9 naar plaats 28. Dit wordt veroorzaakt door een lagere scores op waardering en bestedingen.

Lees hier alles over de .

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie