Tui zet nachttrein naar Oostenrijk in tijdens wintersportperiode

De Tue Ski Express wordt in samenwerking met GreenCityTrip uitgevoerd.

Ski Express
Tui

Tui biedt wintersporters de kans om komende winter (vanaf 23 december), met de nachttrein naar Oostenrijk te reizen. Opstappen kan in Amsterdam of Utrecht, uitstappen bij de populaire wintersportbestemmingen in Tirol en het Salzburgerland. Dat meldt Petra Kok, woordvoerder bij Tui Nederland. De als ‘Tue Ski Express’ gedoopte treinverbinding wordt in samenwerking met GreenCityTrip uitgevoerd.

Gezellig

Volgens Kok is de ski-express onderdeel van Tui’s ambitie om de trein in te zetten als vervoermiddel waar het kan. Kok: ‘Onderzoek onder wintersporters wijst uit dat er veel belangstelling is voor de (nacht)trein. Gemakkelijk, gezellig en duurzamer. Hun wens en onze ambitie kwamen prachtig samen in de lancering van de Tui Ski Express. Natuurlijk kun je er over blijven dromen, maar we nemen de sprong in het diepe en gaan lekker treinen naar de sneeuw!’

Kopenhagen

In mei maakte Tui al bekend zijn aanbod van stedenreizen per trein uit te breiden. Vanaf 25 mei van dit jaar kunnen stedenreizigers via Tui met de nachttrein van GreenCityTrip naar Kopenhagen, Praag, Wenen, Venetië, Milaan en Florence. 

De treinen vertrekken tussen 16:30 en 20:00 vanuit Nederland en komen de volgende ochtend tussen 08:00 en 11:00 aan op de bestemming. Ook hier geldt: instappen op Utrecht Centraal of Amsterdam Centraal.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie