TIAS opnieuw de beste Nederlandse business school voor maatwerkprogramma’s

TIAS School for Business and Society is opnieuw de beste business school in Nederland als het gaat om maatwerkprogramma’s voor bedrijven en instellingen.

Dat blijkt uit de jaarlijkse Executive Education Ranking van business schools van de Financial Times. Het is het vijfde opeenvolgende jaar dat TIAS deze nummer 1 positie behaalt. De organisaties zijn vooral tevreden over het feit dat TIAS op een impactvolle manier hun doelstellingen op het gebied van de ontwikkeling van hun organisatie en mensen realiseert. Daarnaast wordt TIAS hoog gewaardeerd om het feit dat zij een internationale leeromgeving biedt: TIAS heeft een internationaal klantportfolio en internationale deelnemersgroepen.

Begeleiding bij transitievraagstukken

In toenemende mate begeleidt TIAS bestuur en management van organisaties bij specifieke transitievraagstukken en de betekenis voor de eigen organisatie en eigen rol. Gegeven de complexiteit van de veranderingen is er meer en meer behoefte aan adaptief vermogen, experimenteerruimte en actionable learning. In haar maatwerkprogramma’s helpt TIAS deelnemers om deze ontwikkelingen te adapteren binnen de eigen organisatie, het eigen netwerk en de eigen rol. We reiken hiervoor vanuit ons netwerk en onze expertise veelzijdige perspectieven aan.

Co-creatie

Menno Maas, associate dean business development bij TIAS, omschrijf de werkwijze als volgt: “We verdiepen de inzichten door middel van reflectie, exploratie en bieden begeleiding om nieuwe oplossingsrichtingen uit te proberen en te komen tot keuzes. Vervolgens maken we gezamenlijk de vertaling naar de veranderopgaven in termen van gewenst gedrag, organisatiecultuur en werkwijzen.

Het maatwerkprogramma komt tot stand in nauwe co-creatie met onze opdrachtgever. Dit betekent dat de opdrachtgever bij elke fase van het ontwerp, uitvoering en evaluatie betrokken wordt. Zo wordt met elkaar de ontwikkelingsbehoefte en veranderopgave vastgesteld en worden concrete doelstellingen geformuleerd. Samen worden adequate leervormen gekozen, van meer cognitieve kennisoverdracht, tot coaching en experimenteren tijden het dagelijkse werk. De co-creatie stopt niet na de design- en ontwikkelingsfase, maar ook tijdens de uitvoering blijven we met elkaar fine-tunen en verbeteren in een continue dialoog met deelnemers, experts, stakeholders en de opdrachtgever.“

Marketing maatwerkprogramma’s

TIAS heeft recent samen programma’s ontwikkeld met Essent. Dorkas Koenen, marketingdirecteur van Essent, zegt hierover het volgende: “Dankzij de Essent Marketing Academy, ontwikkeld samen met TIAS, zijn de afgelopen jaren concrete producten opgeleverd: diensten op het gebied van pricing, trade marketing en customer lifecycle management.”

TIAS InCompany in uw bedrijf
Wilt u weten wat TIAS voor uw organisatie kan betekenen? Neem met het maatwerkteam van TIAS en ontdek wat de mogelijkheden zijn van InCompany opleidingen voor uw bedrijf.

;s.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →